ACTES AMB LA CUP EXTERIOR A MADRID, LONDRES, BRUSSEL·LES,....

Mobilitzar complicitats i solidaritats arreu del món és l'objectiu de la CUP Exterior. Després de la intensa campanya des de la CUP Exterior i altres entitats per aconseguir que el màxim de catalans residents a l'exterior puguin exercir el seu dret de vot, el que ja estan fent milers d'ells, ara és l'hora de crear solidaritats arreu.

La ciutat de Madrid va acollir ahir dia 15 un debat obert organitzat per la CUP Exterior a Madrid amb l'Ateneo Republicano de Vallekas  on diversos col.lectius madrilenys de l'esquerra anticapitalista van debatre amb la CUP sobre el que significa per ells aquest Referèndum. La diputada Mireia Boya animà aquest debat juntament amb companys de la CUP Exterior. Aquesta iniciativa madrilenya es complementa amb la participació de la CUP en la taula rodona que demà dia 17 organitza Madrileños por el Derecho a Decidir on, entre altres participants, hi serà la Núria Gibert (membe del Secretariat Nacional de la CUP). Un jutjat de Madrid ha denegat l’autorització per fer aquest acte en un recinte municipal però es farà igualment al Teatro del Barrio de Lavapiés.

 

El dia 21 la CUP Exterior a Londres participa en un gran acte de solidaritat amb el Referèndum català que organitza el SWP (Socialist Workers Party) al London Welsh amb la participació de Quim Arrufat (portaveu del Secretariat Nacional de la CUP). A l'acte amb el títol “SOLIDARITY WITH CATALONIA: SHOULD THE LEFT SUPPORT INDEPENDENCE?” hi participaran també Angela McCormick (Scottish radical independence campaigner), David Karvala (author and Marx21 activist in Barcelona) i Héctor Sierra (Socialist Workers Party).

 

El dia 22 el mateix Quim Arrufat participarà en un acte a Brussel·les organitzat per la CUP Exterior a Brussel·les amb la iniciativa de les esquerres independentistes flamenca (VLINKS) i l'esquerra independista valona (Wallonie Insoumise). Sota el títol “POURQUOI LA GAUCHE OPTE-T-ELLE POUR L'INDEPÉNDANCE?” és una oportunitat per debatre amb les esquerres independentistes a l'estat belga.