Notícies municipals

11/12/2017

DIVENDRES 15 DE DESEMBRE  Acte polític de campanya en motiu de les eleccions del 21D A les 19h a les Escoles Velles Amb la presència de: Jordi Pujol Regidor de la CUP a St. Sadurní d'Anoia i candidat per Barcelona Maria Mestre Militant de la CUP a l’Arboç i candidata per Tarragona Jordi Torrents Militant de la CUP a Riudebitlles En acabar hi haruà refrigeri per tothom.

10/12/2017

La CUP de Girona ha denunciat aquest matí que agents de paisà de la Policia Nacional espanyola van identificar ahir tres membres de la formació que estaven enganxant cartells electorals en els plafons destinats per això a la ciutat de Girona.

10/12/2017

8.5.1 Estrènyer les relacions polítiques amb organitzacions de l’Estat espanyol.Dimecres 15N:

09/12/2017

El Ple Municipal de l'Ajuntament de la Canonja celebrat el passat 30 de novembre va estar marcat fonamentalment pel debat i votació dels pressupostos municipals del 2018. En aquest sentit, la CUP va votar en contra d'aquests pressupostos, ja que representen el mateix que en anys anteriors i en els que la CUP ja hi va mostrar el seu desacord.

Eleccions 21D CUP Baix Montseny
09/12/2017

Nota de premsa: CUP Palautordera, CUP Sant Esteve i CUP Sant Celoni Divendres al migdia, un grup d'encaputxats que vestien roba militar van arrencar i esquinçar pancartes i plafons de la CUP i d'altres partits independentistes.

CUP comarques Gironines 21D Natàlia Sànchez Dani Cornellà
08/12/2017

La CUP ha presentat avui, a l’estació de trens de Celrà, les seves propostes pel que fa a infraestructures a comarques gironines. Els tres eixos principals de les propostes de la CUP es centren en oblidar les grans obres sobredimensionades, respectar el mediambient i fer una aposta ferma pel transport públic. 

Benet Salellas i Natàlia Sànchez CUP eleccions 21D Girona
07/12/2017

La CUP ha fet públic avui a Girona les seves mesures polítiques amb voluntat d’eradicar la corrupció i les males praxis de les administracions públiques del país. Les propostes, incloses dins el programa electoral de la formació per a les eleccions del 21 de desembre, van orientades sobretot en millorar la transparència i augmentar el control sobre la contractació pública.

07/12/2017

El proper diumenge 10 de desembre a les 12 del migdia, la CUP Manlleu organitza un col·loqui-vermut a l’Ateneu de Manlleu, com a acte de campanya de cara a les eleccions al Principat del 21 de desembre. L’acte, presentat per Laura Generó, regidora de la CUP Manlleu, comptarà amb la presència de Benet Salellas, diputat de la CUP-CC, i Jordi Salvia, candidat de la CUP-CC a les properes eleccions. Durant l’acte, intervindran Anna i en Nil Solans, que hi posaran el toc musical.

06/12/2017

Avui dimecres 6 de desembre la CUP ha celebrat la quarta esCUPdellada popular amb la reivindicació de l'alliberament dels presos polítics i en la defensa de la República catalana.

Dani Cornellà Sylvia Barragán CUP 21 Desembre eleccions
06/12/2017

El número dos de la CUP a les llistes per Girona, Dani Cornellà, ha donat per “esgotada” la constitució espanyola, i ha demanat un ampli recolzament a la CUP que garanteixi la celebració d’un procés constituent que culmini amb una Constitució catalana al servei del benestar de les persones. 

Pàgines