Notícies municipals

20/09/2018

La CUP Sabadell considera que les darreres novetats judicials respecte la peça 28 del cas Mercuri, en les quals la jutgessa d’instrucció aprecia que membres del PSC (com els dos regidors actuals Ana Carrasco i Cristian Sánchez), alts càrrecs de l’Ajuntament i directius de Vendex i Smatsa constituïen un grup organitzat per desenvolupar activitats il·lícites, no fan més que confirmar l’entramat mafiós que hi havia a la ciutat de Sabadell entre concessionàries i el PSC de Sabadell.

19/09/2018

Serà una assemblea oberta per analitzar l'actualitat política i com enfocar la tardor política que serà intensa un any després del referèndum. Amb una constatació clara, els canvis vindran des del carrer. I que si ho volem aconseguir els nostres objectius, hauren de sortir al carrer sense por.  

19/09/2018

La CUP de Granollers demana que s'esclareixi el més ràpidament possible el cas de la Vianca Alejandra Roca, que va ser trobada morta a la ciutat el passat 10 de setembre després que portés desapareguda des del 16 de juliol.  L'assemblea de la CUP se solidaritza i se suma al condol a la família i persones properes i exigeix esclarir al més aviat possible la mort de la Vianca per fer justícia. En aquest sentit, també denunciem la situació de desemparament que la família ha sentit des que van notificar la desaparició de la Vianca fa més de dos mesos. 

18/09/2018

Ahir dilluns, la CUP ha decidit seguir la seva trajectòria política a l'Ajuntament de Palamós. I ho ha fet en una assemblea oberta on els participants han votat favorablement, en primera instància, a seguir treballant des d'una esquerra rupturista dins del consistori.  El segon torn de votacions ha estat una consulta per saber quin és el format amb el qual es presentarà. De les tres opcions, la més votada ha estat la de presentar-se com a CUP-Assemblea d'Esquerres.  Aquesta darrera votació era consultiva i l'assemblea local començarà a treballar en aquesta línia. 

18/09/2018

 La CUP s’afegeix a la Setmana Europea de la Mobilitat de 2018, que es celebra entre el 16 i el 22 de setembre a tot el continent, amb una bateria de propostes per millorar la ciutat de Terrassa que arrenca avui.   

18/09/2018

Les properes setmanes es produirà el relleu del representant del grup polític de la CUP-Poble Actiu a la Diputació de Lleida. El fins ara diputat i portaveu Joel Jové, regidor d’Alfés, deixa el seu càrrec davant la impossibilitat de compaginar-lo amb la seva nova situació laboral. El nou diputat de la CUP a la Diputació de Lleida serà Josep Cabré i Clariana, pagès, membre de la Unió de Pagesos i regidor a l’ajuntament d’Alpicat

17/09/2018

Aquest divendres i dissabte tres membres de Lliçà d'Amunt junt amb companyes de Santa Eulàlia i Bigues i Riells, hem anat a la formació que es realitzava a Sant Cugat del Vallès. Allà hi havia una varietat de 4 conferències cada dues hores, en total 6 franges per aprendre i compartir experiències amb aquelles qui viuen activament des de les institucions o des del carrer, la realitat dels païssos catalans, amb un anàlisi del que ha succeït fins ara i les problemàtiques socials, i teixint un caminet a recòrrer en cada àmbit. 

15/09/2018

Els cupaires consideren que les properes eleccions municipals podrien ser les primeres en què el bipartidisme de CiU i PSC no sumés majoria absoluta i es posen com a objectiu treballar per fer viable un govern de transformació social.  

14/09/2018

Des de la CUP de Lliçà d’Amunt, volem fer una denúncia pública, alhora que demanem explicacions i responsabilitats a l’Ajuntament, dirigit per l’alcalde Ignasi Simón i en segon terme per l’alcalde accidental Jordi Juárez, del PSC. Denunciem les intolerables accions contra la llibertat d’expressió del passat dilluns dia 10 de setembre a la nit, on  es va impedir el normal desenvolupament del concert del grup musical Buhos que incloïa una performance amb l’exhibició per una part del públic de fotografies dels presos i preses polítiques i exiliades.

14/09/2018

Prèviament, l’ANC va llegir un poema de Miquel Martí i Pol per reivindicar la figura del poeta osonenc i deixar clar que el canvi del nom del carrer que porta el seu nom per el d’1-O del 2017, paralitzat incomprensiblement per l’alcaldessa vulnerant un acord del ple, només obeeix a la voluntat de recordar la repressió policial i la resistència dels veïns i veïnes que defensaven l’escola. Acte seguit, partits i entitats van fer la tradicional ofrena floral i van llegir el seu manifest.

Pàgines