Notícies municipals

26/07/2017

El carnaval consisteix a disfressar-te d’algú que no ets i viure públicament l’engany: et permet fins i tot expressar el conflicte durant uns dies perquè al capdavall, la resta de l’any, torni a imposar-se l’ordre establert. Com a festa ritual és extraordinàriament persuasiva, i ho prova el fet que se celebri a bona part del món amb molta popularitat i alegria.

25/07/2017

En la part de l'informe, el delegat del govern barceloní, Eloi Badia, va realitzar un balanç a l’equador del mandat. Un balanç més de “gestor” que de polític, en el sentit real del terme. On queden les línies ideològiques i polítiques del govern? Les estratègies per “guanyar BCN”? El projecte del govern es pot resumir en: la revolució si ho permet la llei i si la Generalitat paga. Han augmentat els desnonaments de lloguer mentre que, no només no es toquen temes com la propietat privada i l’especulació amb el dret d’habitatge, sinó que a més es fan declaracions que ho normalitzen.

25/07/2017

El passat dijous 20 de juliol, la plaça Montserrat Roig va acollir un acte de campanya en favor del Sí al referèndum previst per al proper 1 d'octubre, i que va comptar amb l'exregidor d'EUIA Ivan Hernáez i l'actual diputada de la CUP-Crida Constituent Gabriela Serra.

25/07/2017

Resum d'algunes de les aportacions de la CUP Manlleu al Ple municipal del 18 de juliol de 2017: 1. Consell Municipal Infantil de Manlleu

25/07/2017

Des de la colació CUP-PC a l'ajuntament hem creat un blog extern a la pàgina web de la CUP on poder penjar les activitats relacionades amb la nostre candidatura de coalició a l'Ajuntament de Sant Cugat, per així separar les activitats que són pròpies de la coalició de la CUP amb el Procés Constituent, de les que són pròpiament CUP.   Podeu trobar de forma actualitzada tota la informació a revolucionemsantcugat.wordpress.com

25/07/2017

La CUP creiem que cal ajudar a les persones que es troben en condicions econòmiques difícils, ja sigui fruit de l’atur disparat fruit d’aquesta crisi del capitalisme que encara vivim o de les polítiques de devaluació de les pensions que practiquen els governs de l’Estat des de

25/07/2017

La CUP vam demanar que no s’aprovés el Pla de Joventut en aquest ple, i va ser acceptat, tot i la majoria absoluta del govern. El motiu no és que estiguem en desacord amb el pla, tot i que tampoc creiem que sigui el millor possible.

25/07/2017

Ara farà un any ja vam fer la demanda al govern sociovergent, oferint-nos a treballar conjuntament una campanya “No és No” i l’elaboració d’un protocol

25/07/2017

El passat 11 de juliol es va dur a terme el primer ple ordinari amb la «nova» alcaldessa Rosa Boladeras al capdavant. El ple va estar marcat per l’aprovació definitiva del Pla d’Actuació Municipal (PAM), ja que l’equip de govern va seguir amb la seva política de tirar-lo endavant sense comptar amb cap proposta de l’oposició ni de la ciutadania. També es va aprovar una moció de suport al referèndum de l’1 d’octubre en el qual l’Ajuntament es va comprometre a posar totes les facilitats perquè es pugui desenvolupar amb plenes garanties democràtiques.  

25/07/2017

L’1 d’octubre és la data senyalada perquè Catalunya decideixi lliurement el seu futur polític, així és com ho ha anunciat el Govern de la Generalitat recentment. Aquesta data ve de lluny, de molt lluny. Alguns poden pensar que tot això és fruit de la improvisació, la desorganització i la tossuderia de pocs, però s’equivoquen. Lluny de la confrontació entre els pobles, el referèndum de l’1 d’octubre pretén confrontar futurs polítics i models d’Estat.

Pàgines