Donacions

En aquests darrers anys de legislatura hem vist com l’agenda política i econòmica del país l’han marcat les elits econòmiques com Foment i la Patronal. El govern d’Aragonès, primer amb Junts, i després en solitari, ha tirat endavant una agenda de retrobament i impuls de les macroinfraestructures i macroesdeveniments per sostenir un model basat en el turisme i la precarització de la gent del país de la mà del PSC més negacionista climàtic i de dretes de la història. Un partit socialista que ha marcat el ritme de la legislatura sense ni tan sols moure’s de la seva postura inicial mentre tenia un govern d’ERC arrossegant-se per poder mantenir-se al poder de la Generalitat i sent la seva crossa al govern espanyol.

Davant aquesta situació, la CUP planteja el 12M com un moment perquè la població decideixi si vol seguir amb el mateix model o vol apostar per un canvi de rumb que faci front a l’emergència climàtica, social i na-cional. Cal que la població decideixi si es continua permetent el projecte d’uns pocs per enriquir-se les seves butxaques a costa de vendre’s la terra, els recursos naturals i les condicions de vida de les persones o decideixi si construïm un altre país, un país per guanyar més drets al servei de la majoria. Per això, instem a la resta de forces parlamentàries a desplegar una Nova Economia Catalana.

La nostra activitat política és gràcies a la força i també a les aportacions de totes aquelles persones que creuen en aquest projecte. Però siguem sincers, també cal tenir diners i recursos per desplegar la nostra feina arreu. Sigui per poder fer campanyes, per sufragar costos repressius o per poder tenir altaveus més grans i potents.

Si pots i vols col·laborar en aquesta tasca que és construir uns Països Catalans lliures, socialistes i feministes, aquí pots fer-ho!