La CUP adverteix que passat el 23J Catalunya serà com Girona: “ni VOX ni la monarquia als seus carrers”

Congreso, Nacional

La cap de llista de la CUP a Girona, Mireia Vehí, destaca el vot a la CUP com a alternativa i l’esperança pels Països Catalans […]


La cap de llista de la CUP a Girona, Mireia Vehí, destaca el vot a la CUP com a alternativa i l’esperança pels Països Catalans

La CUP ha defensat el seu vot com la garantia perquè la resta del Principat i dels Països Catalans sigui com les comarques gironines.  La cap de llista de la CUP a Girona, Mireia Vehí, s’hi ha referit en roda de premsa  després que li preguntessin per la manifestació contra la presència de VOX: “Que VOX no pugui trepitjar Girona és una bona notícia i és el que passarà el dia de les eleccions” al que ha afegit que qui tampoc hi pot tenir presència és el rei, “no ho va fer a Girona Ciutat perquè no s’atreveixen”. Vehí ha conclòs posant Girona com la guia per tot el territori: “Les comarques gironines són la llavor de l’esperança cap al futur i de comarques gironines a tots els Països Catalans”.

D’aquesta manera, la portaveu ha fet una crida a tenir Candidatures d’Unitat fortes arreu del territori perquè ha dit són “l’alternativa a l’extrema dreta, són l’esperança”. Vehí ha assenyalat que “mentre uns promouen discursos negacionistes, l’Esquerra Independentista fa propostes per combatre el canvi climàtic. I en aquest sentit, ha posat d’exemple el poble de Celrà governat per la CUP: “Fa 10 anys que treballa amb qüestions d’energia renovables, molts anys que treballa en qüestions que ara tothom en parla”.

Els cupaires s’erigeixen com el vot útil perquè han criticat la “incompareixença” de la resta de forces polítiques d’esquerres. Davant d’aquesta incompareixença de l’esquerra, els cupaires analitzen que és quan l’extrema dreta puja. Per això, insisteix que, per evitar-ho, “el vot útil és la CUP i l’exemple és Girona on el diputat és entre la CUP i VOX”. “No es pot deixar ni un bri d’aire de feixisme, ni als carrers ni a les institucions i aquest és el vot de la CUP. Perquè votar els de sempre, el règim i el bipartidisme ja sabem on acaba”, ha conclòs, Vehí. 

“Les comarques gironines són la llavor de l’esperança cap al futur i de comarques gironines a tots els Països Catalans”.
11 de juliol de 2023