La CUP s’afegeix a les mobilitzacions de Celrà contra la presència de l’exèrcit espanyol

La CUP s’ha afegit a la convocatòria promoguda per l’Ajuntament de Celrà de cara a dilluns que ve contra les maniobres militars que té previst fer l’exèrcit espanyol entre els municipis de Celrà i Girona. 

D’aquesta manera, els cupaires han fet una crida pública a participar a la pujada al castell de Sant Miquel, que sortirà a les 8 del matí des de la plaça de l’Església de Celrà i des del Cul de la Lleona de Girona simultàniament; com també a la concentració que tindrà lloc a les 19h a la plaça de l’Ajuntament de Celrà.

La CUP considera una “provocació” i un “intent d’intimidació” la decisió de l’exèrcit espanyol de fer les maniobres entre Celrà i Girona, justament quan fa tres mesos el consistori celranenc va aprovar una moció en què es posicionava contra les pràctiques militars i en què es comunicava a l’exèrcit que no es podien dur a terme maniobres dins del terme municipal. També la Diputació de Girona, a demanda de la CUP, va aprovar al mes de setembre una moció en els mateixos termes.

S’ha organitzat per dilluns 20 de febrer una pujada al castell de Sant Miquel al matí i una concentració al vespre davant de l’Ajuntament de Celrà