El 22 de juny, presentació del documental de l’Operació Garzón a Mataró

Nacional

Després de l’èxit de l’estrena del documental L’Operació Garzón contra l’independentisme català celebrada dissabte passat a Olot, la capital del Maresme serà la segona ciutat que […]


Després de l’èxit de l’estrena del documental L’Operació Garzón contra l’independentisme català celebrada dissabte passat a Olot, la capital del Maresme serà la segona ciutat que acollirà la presentació d’un treball audiovisual que dóna veu als independentistes que van patir la persecució ordenada pel jutge Baltasar Garzón l’estiu del 1992.

El documental, produït per Llibertat.cat i realitzat per Zeba Produccions, inicia ara una gira de presentacions arreu dels Països Catalans. La propera parada serà el proper 22 de juny al Teatre Monumental de Mataró a partir de les 8 del vespre en un acte organitzat per la CUP que comptarà amb la presència de Llibertat.cat i d’alguns dels represaliats del 92. A més, la vetllada inclourà una actuació musical del cantautor xativí Feliu Ventura.

Les entrades, en venda al preu simbòlic de 3 euros, es poden adquirir a la Taverna Atzucac de i a l’IMAC de Mataró o al mateix Teatre Monumenal una hora abans de l’acte.

Pots demanar que et reservem entrades enviant un correu electtrònic a mataro (arrova) cup.cat.

12 de juny de 2012