Arenys de Mar: La CUP també a Arenys de Mar

Nacional

Arenys de Mar compta amb una nova formació política, la CUP. David Caldeira, un dels membres de la formació, ha explicat que ja fa mes […]Arenys de Mar compta amb una nova formació política, la CUP. David Caldeira, un dels membres de la formació, ha explicat que ja fa mes d'un any que estant treballant tot i que la constitució oficial es va fer aquest 4 de setembre. La intenció és fer diagnòstics i propostes tant de la vila com a nivell nacional. Caldeira assenyala que no es plantegen a curt termini presentar-se a unes eleccions.


La CUP prepara activitats per la Diada als 2 Arenys

A Arenys de Mar la Candidatura d'Unitat Popular farà el proper dijous els seu primer acte oficial. Es tracta d'una pujada des de la Plaça de l'Esglèsia fins al Montalt per penjar un estelada. Una sortida oberta a tothom i que es farà a dos quarts de nou del matí. David Caldeira ha explicat que la intenció és fer de 4 a 8 actes a l'any perquè entenen que la presència pública és important, però pretenen treballar intensament a nivell intern.

La CUP d'Arenys de Munt aprofitarà la Diada per treure a la venda un dibuix únic i exclusiu de les Masies de Ca l'Espàrrec, realitzat per l'Ull Distret, Ricard Ferran. L'objectiu és recollir fons per sufragar les despeses del contenciós-administratiu que és manté per preservar-les de ser enderrocades. La formació demana als veïns i veïnes que col·laborin amb les despeses del contenciós a través de la compra d'aquest dibuix que s'ha imprès en edició limitada i numerada de 400 exemplars al cost de 15€ cada un. Totes aquelles persones que se sentin implicades i col·laborin en la compra d'un dibuix, podran ser inscrites en un llibre-registre commemoratiu “que serà editat i dipositat a les masies un cop salvades i rehabilitades perquè esdevingui un document històric per les generacions futures”.

9 de setembre de 2008