Arenys de Mar: La CUP es presenta a les eleccions a Arenys de Mar

Nacional

La Candidatura d’Unitat Popular d’Arenys de Mar ha emès un comunicat per anunciar la seva presència a les properes eleccions municipals. L'assemblea local de la […]


La Candidatura d’Unitat Popular d’Arenys de Mar ha emès un comunicat per anunciar la seva presència a les properes eleccions municipals. L'assemblea local de la CUP ha pres aquesta decisió i s'ha compromès ha elaborar un projecte propi tant de gestió com d'organització per a Arenys i definir les eines per contribuir des del municipi a un projecte polític independentista.


 

L'anunci d'una nova candidatura arriba quan encara no es coneixen tots els caps de llista de la majoria de formacions polítiques per les eleccions municipals de la propera primavera. Però el panorama polític arenyenc comença a moure's a només uns mesos de les eleccions. Al llarg de les darreres setmanes ja s'han anat produint diferents moviments. La polèmica de la secció local del Partit Popular es va fer palesa i pública a través de les xarxes socials. L'actual regidora, Rosa Saragossa, i la presidenta de la nova gestora del Partit Popular a Arenys, Belen Quintero, han fet públic el seu enfrontament. Unes discrepàncies que van provocar fa unes setmanes que Saragossa anunciés que abandonarà el càrrec de regidora aquest mateix mes de setembre i també renunciarà a la militància del PP. Una renuncia que també ha anunciat Lluís Blanchar. Un dels fundadors del VIA, i regidor de la formació fins al mes de maig de l'any passat, ha fet pública la seva renuncia a la militància dins del partit arenyenc. Segons va explicar Blanchar a Ràdio Arenys la decisió l'ha pres arrel de constatar un canvi en els principis bàsics del VIA i després de l'anunci fet per l'actual regidor Àlex Acero sobre la seva afiliació a Solidaritat Catalana.

 

 

Font: Vilaweb.cat

18 de setembre de 2010