Arenys de Munt: La CUP critica que el govern no vulgui fer un geriàtric públic

Nacional

La Candidatura d’Unitat Popular d’Arenys de Munt critica la proposta del govern municipal d’ubicar una residència geriàtrica privada en terrenys municipals. El partit a l’oposició […]La Candidatura d’Unitat Popular d’Arenys de Munt critica la proposta

del govern municipal d’ubicar una residència geriàtrica privada en

terrenys municipals. El partit a l’oposició afirma que l’estudi que van

elaborar mesos enrere no s’ha tingut en compte i que s’ha decidit tirar

endavant un servei necessari al poble cedint-lo a mans privades

Recordem que la CUP va presentar fins i tot a la població en un acte públic que fer una residència per a 120 persones era viable i 20 places de centre de dia. Segons l’estudi del partit a l’oposició, amb una ocupación del 80% es produirien beneficis. El regidor, Manel Ximenis, ha afirmat que des de l’equip de govern se’ls ha informat que sota l’argument de la crisi econòmica i que no es pot assumir un risc de que les places no s’omplin, s’ha apostat per l’empresa privada per portar el geriàtric.

La CUP considera que l’argumentació donada està feta per justificar l’atorgament del servei a una empresa privada. També afegeix, entre altres coses, que l’equip de govern té un desconeixement dels mecanismes de funcionament i gestió d’una empresa mercantil i critica que no s’hagi estudiat realment el seu estudi per la creació d’una residència pública al poble, malgrat que l’alcalde manifestés en el seu moment que ho veia amb bons ulls.

El partit a l’oposició manifesta que l’equip de govern ha situat els interessos privats per sobre dels col•lectius dels veïns d’Arenys de Munt.


Font: Radio Arenys

20 de març de 2009