Aquest cap de setmana: I Assemblea Oberta de la CUP-Sitges

Nacional

Entre aquest dissabte i diumenge, la CUP de Sitges celebrarà la primera Assemblea Oberta. En aquesta es vol debatre amb tothom que ho desitgi diferents […]Entre aquest dissabte i diumenge, la CUP de Sitges celebrarà la primera Assemblea Oberta. En aquesta es vol debatre amb tothom que ho desitgi diferents aspectes de la línia política duta a terme, la que esdevindrà en un futur i les diferents accions i actuacions que la CUP ha de realitzar en el seu treball fora de les institucions, així com tots aquells aspectes que els assistents vulguin aportar.

 Les dues sessions de l’Assemblea Oberta es realitzaran a l’Escorxador a partir de les 5 de la tarda. Els punts que seran tractats són els següents:

 

 

Dissabte 12: Com reformar el ROM per fer-lo més participatiu i la proposta d’Ordenances Fiscals del Govern 

 

Diumenge 13: Gestió dels serveis públics, democràcia participativa i el paper de la CUP més enllà del municipi.

  

El darrer punt de cada una de les sessions serà per a debatre altres temes que demani l’audiència. 

 

La finalitat de l’Assemblea Oberta és acostar la política al poble i obrir espais de debat per a que els Sitgetans i Sitgetanes trobin un punt on exposar i confrontar opinions respecte als temes de la política local que preocupen avui en dia.

 

L’Assemblea Oberta obre les portes a tothom en qualsevol de les dues sessions. També es podra seguir via twitter sota l’etiqueta #AOSitges.

Aquest cap de setmana entre totes i tots creem debat, escoltem opinions i construïm arguments sobre com millorar Sitges.


9 de novembre de 2011