Capellades: Acte central de campanya

Nacional

El passat diumenge 20 de maig a les dotze del migdia al Museu Molí Paperer se celebrà l’acte central de Vila de Capellades, la presentació […]El passat diumenge 20 de maig a les dotze del migdia al Museu Molí Paperer se celebrà l’acte central de Vila de Capellades, la presentació del seu programa i llista electoral.

L’acte es va estructurar en dues parts, la primera va ser la presentació del programa electoral, on intervingueren nou dels membres de la llista electoral.

Es va començar amb una breu introducció per  explicar quines van ser les motivacions i tasques fetes per l’agrupació des de la formació i fins arribar al comicis. També es van apuntar els trets diferencials del programa de Vila de Capellades amb la resta dels  partits polítics, que a part de l’extensió, en destaca la manera de desenvolupar-lo, obrint debats temàtics que finalment han estat les propostes presentades.


Posteriorment, es van anar introduint les principals línies programàtiques: Governació, polítiques socials, medi ambient, habitatge i urbanisme, cultura i llengua, comerç, promoció i turisme i, finalment educació i esports.

La segona part de l’acte va ser la presentació dels membres que formen la candidatura, es van anar cridant una per una les persones integrants i  se’ls va fer pujar a l’escenari. Un cop tots allà, l’alcaldable per Vila de Capellades va adreçar unes paraules als assistents i va recitar el poema La Revolució, de Ovidi Montllor, conegut cantautor català.

A les set de la tarda, Ivan Olvera, número u de la llista per Vila de Capellades, va assistir al debat proposat per Radio Capellades, amb els tres candidats de les forces polítiques que actualment es troben a l’Ajuntament. Finalment, aquest debat no va ser davant de públic, tot i que es va obrir un torn de trucades telefòniques.

Vila de Capellades, donarà per tancada la seva campanya electoral, el divendres dia 25, amb l’acte de cloenda, a dos quarts de nou davant del Molí Paperer; aquest serà un acte festiu amb l’actuació de la Colla de Ball de Bastons de Capellades i un refrigeri per als assistents

23 de maig de 2007