COMUNICAT | Aturem la privatització de serveis públics!

Defensem uns serveis públics de titularitat, gestió i provisió 100% pública! Defensem els drets universals i gratuïts!

 


La Plataforma Aturem la Llei Aragonès volem denunciar la hipocresia i contradicció flagrant del Govern de la Generalitat de Catalunya format per JuntsXCat i ERC. Que per una banda reclama més “Democràcia i Justícia”, i per altra fa tot el possible per eliminar-les, obrint la porta a privatitzacions massives de serveis públics, que augmentaran les desigualtats i les injustícies.
 
En un moment en què el neoliberalisme, afavorit per les polítiques d’uns governs còmplices, està privatitzant i degradant cada dia més els serveis públics, JxCat i ERC posen damunt de la taula una Llei que lluny de defensar  les classes populars i la sobirania del poble, aposta per obrir noves línies de negoci amb la nostra salut, la nostra educació i els nostres serveis socials. No volem que les nostres vides segueixin constituint una font d’enriquiment per ningú, perquè els seus beneficis es fan amb el nostre dolor, les nostres malalties i el nostre patiment. Volem lleis que defensin uns serveis de qualitat per a tothom, de titularitat, gestió i provisió 100% pública de forma clara i sense esquerdes.
 
Per tot això exigim aturar la privatització de serveis públics que suposa la Llei Aragonès!
I garantir realment Drets Universals i gratuïts i uns serveis públics de qualitat per a tothom de gestió, provisió i titularitat pública! 
 
7 de novembre de 2019