Comunicat de valoració de la Cup de Vic

Nacional

La Candidatura d’Unitat Popular de Vic (CUP) volem manifestar la nostra plena satisfacció pels resultats obtinguts per la nostra formació. Els 1.174 vots a la […]La Candidatura d’Unitat Popular de Vic (CUP) volem manifestar la nostra plena satisfacció pels resultats obtinguts per la nostra formació. Els 1.174 vots a la CUP i els dos regidors aconseguits no fan més que refermar-nos en la certesa que l’esquerra independentista és una força emergent capaç d’articular una alternativa eficaç enfront l’acomodament creixent dels partits tradicionals.

Però amb l’entrada a l’ajuntament no ens iniciem en el treball polític, fa anys que l’esquerra independentista —a Vic i arreu dels Països Catalans— treballem per que les coses canviïn. Amb l’obtenció de dues actes de regidor ens dotem de noves eines per a construir una ciutat viva,

cohesionada i sense desigualtats.

El nostre paper a l’ajuntament serà proporcional als resultats obtinguts, sense delir-nos per cap quota de poder i ens dedicarem a treballar per la feina que els nostres votants ens han encarregat. Però el fet d’estar a l’oposició no voldrà dir que es desinhibim del funcionament del govern municipal, pretenem ser una peça clau a l’engranatge pel bon funcionament de la nostra ciutat.

I peça a peça, ciutat a ciutat, posarem en marxa la maquinària per avançar cap una societat lliure i democràtica.

Visca Vic i visca els Països Catalans independents i socialistes!


Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Vic

30 de maig de 2007