La CUP aprofitarà l’inici de la nova legislatura per renovar el Secretariat Nacional

Nacional

El Secretariat Nacional de la Candidatura d’Unitat Popular reunit el dilluns 27 de novembre i per unanimitat va prendre la decisió d’iniciar un procés de […]


El Secretariat Nacional de la Candidatura d’Unitat Popular reunit el dilluns 27 de novembre i per unanimitat va prendre la decisió d’iniciar un procés de renovació del Secretariat. La decisió arriba a partir de les següents consideracions

  • El Secretariat Nacional entén que les eleccions del 21 de desembre són l’últim repte que afronta com a equip de treball després de 18 mesos de tasca col·lectiva. Aquest és el període que s’havia marcat per encapçalar l’organització al l’agost passat i, coincidint amb el final d’aquesta legislatura forçada per l’aplicació del 155 el Secretariat actual creu que és el millor moment perquè l’organització es doti d’un nou equip de militants que entomin els mesos que vindran amb tot l’impuls necessari, Aquest canvi, però, no significa que part dels actuals membres del SN no puguin presentar-se ja sigui en la candidatura col·lectiva o de forma individual en el procés intern de renovació del Secretariat. 
  • El procés de renovació s’iniciarà entre el 10 i el 20 de desembre de 2017 a partir dels acords la ponència de l’AN d’Esparreguera. Amb aquest calendari es preveu que el futur Secretariat Nacional, que es decidirà a través de votació electrònica, engegui motors a partir de principis de febrer quan s’iniciï també la nova legislatura parlamentària. 
  • La voluntat d’aquest Secretariat Nacional és mantenir totes les seves funcions fins que s’hagin proclamat els nous membres del SN i garantir així mateix el relleu polític necessari perquè les persones que s’incorporin puguin desenvolupar les seves tasques amb tota la informació necessària. L’actual Secretariat es bolcarà de forma unànime a què la CUP obtingui els millors resultats possibles el 21D i a oferir un camp de sortida per la materialització de la República durant el 2018. 
  • Així mateix, aquest Secretariat Nacional es compromet a impulsar durant aquestes setmanes el debat al voltant de les Assemblees nacionals estratègica i organitzativa previstes pel primer semestre del 2018. 
3 de desembre de 2017