La CUP de Blanes presenta el programa polític amb el suport del carrer

Nacional

La CUP de Blanes va celebrar dissabte l’acte de presentació del programa electoral. La jornada va començar a les quatre de la tarda amb una […]


La CUP de Blanes va celebrar dissabte l’acte de presentació del programa electoral. La jornada va començar a les quatre de la tarda amb una paradeta informació que va durar fins les set, quan es van projectar els vídeos de la CUP.

Seguidament, es va fer l’acte de presentació i en acabat es va oferir una degustació de fruits secs i ratafia a tots els assistents, juntament amb música a càrrec de DJ Bullanga.

A l’acte, en el qual hi van assistir una quarantena de persones, l’alcaldable i el número dos, Joan Rota i Frederic Tort respectivament, van ser els encarregats de presentar les propostes electorals.

El programa electoral de la CUP a Blanes gira entorn de dos eixos. Per una banda, la voluntat d’aconseguir una política dirigida a les persones mitjançant la participació de dia a dia de totes i tots -no només anant a votar cada 4 anys-, i de l’altra, una política dirigida al poble, amb el treball i el consens de tothom per construir un poble habitable, un Blanes on viure, treballar i gaudir.

Aquests grans blocs es concreta en la necessitat de transparència en la informació i la gestió pública de l’Ajuntament, la reducció dels sous dels regidors i dels grups municipals, la participació ciutadana com a únic camí cap un model clar de poble i la consecució d’un Ajuntament que vetlli pel desenvolupament global del municipi. A més, segons la CUP cal que el teixit associatiu com sigui un dels motors de la vida social de Blanes i cal aconseguir un Blanes solidari portes endins i portes enfora, en defensa dels drets socials per a tothom, així com un nou model econòmic que impulsi tots els sectors de Blanes, que la ciutat sigui per viure-hi amb un model de ciutat per a totes i tots. La CUP també aspira a treballar per un projecte educatiu de ciutat que respongui a les necessitats d’un poble compromès amb el territori i els Països Catalans.

2 de maig de 2011