La CUP-CC lamenta que no es faci un Ple extraordinari monogràfic sobre els atemptats

Nacional

El passat dia 25 d’agost, la CUP-CC va proposar la celebració d’un ple extraordinari monogràfic al Parlament, per aquesta setmana, que servís per analitzar tots […]


El passat dia 25 d’agost, la CUP-CC va proposar la celebració d’un ple extraordinari monogràfic al Parlament, per aquesta setmana, que servís per analitzar tots els fets relacionats amb els atemptats del dia 17 a Barcelona i Cambrils des d’una perspectiva integral i no fragmentària com alguns grups proposen.

A la reunió de la Mesa celebrada aquest dimarts, la proposta ha estat rebutjada unànimement per part de tots els grups que la formen.

Des de la CUP-CC no compartim la decisió perquè la responsabilitat d’una cambra parlamentària és abordar els debats que afecten la ciutadania (i que tanmateix són ben presents a mitjans de comunicació i fòrums formals i informals).

Des de la CUP-CC lamentem que alguns aposten més per usar els conceptes de “terrorisme” i “islamisme” per llançar-los contra els que no pensen com ells, en comptes de fer un debat on es pugui analitzar detalladament tot allò que ha passat abans, durant i després dels atacs del dia 17 a Barcelona i Cambrils.

29 d'agost de 2017