La CUP-CC es mobilitzarà a Barcelona i Ripoll

Nacional

La CUP-CC reitera la seva més enèrgica repulsa als atacs criminals del 17 d’agost a Barcelona i Cambrils i fa pública la solidaritat amb les […]


La CUP-CC reitera la seva més enèrgica repulsa als atacs criminals del 17 d’agost a Barcelona i Cambrils i fa pública la solidaritat amb les víctimes d’aquests atacs brutals i amb les seves famílies i persones estimades. Així mateix, inclou la crítica de les seves arrels en els conflictes geopolítics que en són l’escenari i en les responsabilitats, complicitats i interessos que l’Estat Espanyol, i especialment la Monarquia, tenen en aquests escenaris.

En conseqüència la CUP-CC es mobilitzarà a Barcelona i Ripoll aquest dissabte dia 26 en senyal de rebuig dels atemptats i de les seves causes, i en solidaritat amb les víctimes.

La CUP-CC no pot avalar una capçalera de la manifestació formada per representants de l’Estat Espanyol i dels poders que són directament responsables d’aquesta espiral de violència.

La CUP-CC dóna suport a la convocatòria de la concentració prèvia que diverses entitats i ONGs convocaran amb el lema “Les vostres guerres els nostres morts”. En acabar aquesta mobilització, la CUP-CC proposa a les persones i col·lectius que també vulguin participar en la manifestació institucional a fer-ho en el bloc de la societat civil sota el mateix lema.

La CUP-CC rebutja la doctrina del xoc amb què els poders institucionals i molts mitjans de comunicació pretenen canalitzar aquest conflicte, reforçant el concepte d’Estat Policial i pretenent l’existència d’un espai democràtic que inclou tothom, també els qui són directament responsables dels esdeveniments que ara ens colpegen a casa nostra i a escala global. No hi ha espai comú entre víctimes i botxins. Impugnem aquest intent de perpetuar el Règim del 78 a casa nostra amb el pretext dels atemptats i del patiment de la gent.

26 d'agost de 2017