La CUP-CC es reitera en el seu compromís d’investir a Carles Puigdemont

Nacional

Tal i com va mostrar al ple celebrat ahir al Parlament de Catalunya, la CUP-CC reitera el seu compromís per investir Carles Puigdemont, d’entrar a […]


Tal i com va mostrar al ple celebrat ahir al Parlament de Catalunya, la CUP-CC reitera el seu compromís per investir Carles Puigdemont, d’entrar a la Mesa per tal de fer efectius els vots de tots els diputats i d’assumir totes les conseqüències que es derivin de la sessió d’investidura. 

La CUP-CC creu que el govern ha de respondre al mandat democràtic sortit de l’1O, reiterat a les eleccions del 21D, i per aquest motiu vol posar tots els elements sobre la taula perquè Carles Puigdemont pugui ser investit president i perquè s’iniciï el procés de construcció de sobiranies per tal de fer efectiva la República catalana. En aquest sentit, els diputats de la CUP-CC ja han manifestat que “cada cop que la democràcia recula davant la repressió i la dictadura, aquesta mossega més fort” i que cal “defensar els drets i la voluntat popular que ja va ser guanyada a les urnes i als carrers”. 

En aquest sentit, les mobilitzacions ciutadanes que han tingut lloc durant aquests dies, reprimides durament pel cos de Mossos d’Esquadra, reafirmen un cop més la postura de la organització i la necessitat de reivindicar la llibertat dels presos polítics, el lliure retorn de les persones exiliades i la destitució del règim del 78.

Per últim, manifestem el nostre total rebuig a l’atac feixista contra l’Ateneu Popular de Sarrià aquesta passada matinada. La nostra condemna més absoluta davant l’atac i la nostra abraçada més tendra a les companyes. Ens volen amb por, però ens trobaran juntes.

29 de març de 2018