La CUP celebra diumenge l’Assemblea Nacional Estratègica a Cervera

Nacional

Aquest diumenge 13 de maig, la CUP celebrarà l’Assemblea Nacional Estratègica de Cervera per tal de debatre i decidir el full de ruta que ha de seguir l’organització a mig i a llarg termini, on hi participaran un total de 506 militants. 


Entre els temes que s’abordaran hi destaquen: l’anàlisi dels moments decisius d’aquesta passada tardor i el paper que hi ha jugat la CUP; les propostes per avançar cap a la República i el municipalisme com a marc estratègic; el rol de la CUP a les institucions; la lluita antirepressiva i la internacionalització del conflicte.

L’Assemblea Nacional és l’òrgan d’expressió de la voluntat de tota la militància en tots els aspectes. Per tant, és l’òrgan de debat i presa d’acords referents a les actuacions generals i comunes en relació a totes les qüestions socials i polítiques i de projectar-ne les estratègies i tàctiques.

L’Assemblea Nacional la componen totes i tots els militants de la CUP. Hi tenen dret a assistir-hi 2.261 militants, dels quals 1.886 amb dret a vot i es convoca un cop a l’any de forma ordinària i els seus acords són vinculants per als altres òrgans i per a tota la militància.

 

 

12 de maig de 2018