La CUP comparteix el repte polític del referèndum amb col·lectius de l’esquerra anticapitalista de Bolonya i Roma

Nacional

Les dues xerrades on participarà la diputada Mireia Vehí els dies 21 i 22, formen part d’una setmana d’actes del 19 al 24 de juny […]


Les dues xerrades on participarà la diputada Mireia Vehí els dies 21 i 22, formen part d’una setmana d’actes del 19 al 24 de juny a les principals ciutats italianes, per explicar la nova etapa que Catalunya entoma davant l’anunci del referèndum de l’1 d’octubre. 

Els actes estan organitzats per diferents col·lectius d’esquerres anticapitalistes italians (Noi Restiamo, Rete dei Comunisti, Collettivo Militant, Cuma, Genova City Strike, Csoa CortoCircuito, Zenti Arrubia) en col·laboració amb el SEPC (Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans). 

Aquestes organitzacions asseguren en el manifest que “ … en l’estratègia de lluita contra la UE i la recomposició d’un bloc social alternatiu, donar suport a la independència de Catalunya és una mostra del recolzament al dret a l’autodeterminació dels pobles com a eina de ruptura nacional però també ruptura social i econòmica amb els dictats capitalsites de Berlin i Frankfurt. Significa també recolzar, construir i reforçar la hipòtesis de l’alternativa democràtica i progressista per les classes populars dels nostres països. “
 
L’acte de Bolonya tindrà lloc el dimecres 21 de juny a les 18:30h a  la Sala Benjamin, via del Pratello 53, i el 22 de juny a Roma, a les 18h al CSOA Cortocircuito, via Serafini 57. 
 
Manifest i calendari d’actes “CATALUNYA ARA! Verso il referendum per l’indipendenza catalana

21 de juny de 2017