La CUP condemna l’assassinat de tres activistes kurdes a París

Nacional

La formació exigeix que s’aclareixin els fets i mostra la seva solidaritat amb el poble kurd La CUP ha condemnat enèrgicament l’assassinat a París de […]


La formació exigeix que s’aclareixin els fets i mostra la seva solidaritat amb el poble kurd

La CUP ha condemnat enèrgicament l’assassinat a París de tres destacades activistes kurdes, aquesta matinada passada. La formació ha contactat aquest matí amb el responsables del Centre d’Informació del Kurdistan a París per expressar el condol i el rebuig als fets.

Igualment, la CUP ha mostrat la seva solidaritat amb el poble kurd, i ha donat suport a les mobilitzacions que s’estan organitzant a París i altres punts del món per tal de denunciar el crim. En aquest sentit, el diputat de la CUP – Alternativa d’Esquerres al Parlament de Catalunya Quim Arrufat s’ha desplaçat avui a París per tal mostrar la repulsa als fets i participar en els actes convocats.

D’altra banda, la CUP ha reclamat a les autoritats franceses que iniciïn una investigació urgent per tal d’aclarir els fets i processar-ne responsables. La formació ha aprofitat per denunciar un cop més la persecució del poble kurd i la vulneració constant dels seus drets col•lectius, i ha fet una crida a la comunitat internacional a posicionar-se de manera inequívoca en contra dels fets.

10 de gener de 2013