La CUP condemna enèrgicament el desallotjat del bloc de Salt sense haver reallotjat abans totes les famílies

Nacional

La CUP s’ha posicionat en contra del desallotjament del bloc de la PAH a Salt, efectuat aquest matí pels Mossos d’Esquadra. La formació ha criticat […]


La CUP s’ha posicionat en contra del desallotjament del bloc de la PAH a Salt, efectuat aquest matí pels Mossos d’Esquadra. La formació ha criticat que s’hagi efectuat el desallotjament sense haver ofert una solució definitiva per a totes les famílies que habitaven a l’edifici. En aquest sentit, la CUP ha denunciat la “insensibilitat” del govern català per la gestió dels fets i ha qualificat d’”intolerable” que es deixin famílies sense sostre com a conseqüència del desnonament. La formació també ha remarcat que el desallotjament incompleix manifestament l’acord del Parlament de Catalunya de la setmana passada.

Respecte a l’actuació dels Mossos, la CUP ha denunciat enèrgicament el desplegament policial, que han considerat “absolutament desproporcionat”, i també han criticat que s’hagi exigit a les famílies la seva sortida dels pisos i la retirada de totes les pertinences amb només vint minuts de temps. Els regidors de la CUP a Girona Jordi Navarro i Carles Bonaventura s’han concentrat al bloc per mostrar el suport a la PAH i les famílies de l’edifici.

13 de desembre de 2013