La CUP convoca la ciutadania a mobilitzar-se contra la sentència del Tribunal Suprem espanyol

Nacional

Les tres sentències del Tribunal Suprem espanyol publicades aquest migdia són un atac contra el poble català, la seva llengua i contra el seu sistema […]


Les tres sentències del Tribunal Suprem espanyol publicades aquest migdia són un atac contra el poble català, la seva llengua i contra el seu sistema educatiu. La CUP convoquem una concentració avui a les 20 hores a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona. Cridem també a convocar concentracions a la resta d’ajuntaments dels Països Catalans demà dijous 23 de desembre a les 20 hores. cridem també a convocar concentracions a la resta d’ajuntaments dels Països Catalans demà dijous 23 de desembre a les 20 hores.

La decisió que obliga la Generalitat a fer servir el castellà com a llengua vehicular a les escoles suposa un greu i perillós retrocés democràtic. És una agressió sense precedents, després de més de 30 anys treballant, amb totes les mancances que imposa l'actual marc jurídic i polític, per a la immersió lingüística i dotar la llengua catalana de l’espai, el respecte i el paper que mereix.

Davant de fets com aquests no podem romandre de braços creuats. És per això que la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) convoca tota la ciutadania a denunciar novament la imposició dels tribunals espanyols, i reivindicar la independència dels Països Catalans com l'única possibilitat per decidir lliurement el nostre futur, i la forma d'organitzar la nostra societat, incloent el nostre sistema educatiu.

Per aquests motius, convoquem una concentració avui a les 20 hores a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona.

De la mateixa manera, cridem també a convocar concentracions a la resta d’ajuntaments dels Països Catalans demà dijous 23 de desembre a les 20 hores.

 

Candidatura d'Unitat Popular

Països Catalans, 22 de desembre de 2010

21 de desembre de 2010