La CUP crida a participar de les mobilitzacions de suport a la consulta popular del 9-N

Nacional

La CUP manifesta el seu suport a les mobilitzacions que s’han convocat en suport a la consulta popular del 9-N on hi van participar 2,3 […]


La CUP manifesta el seu suport a les mobilitzacions que s’han convocat en suport a la consulta popular del 9-N on hi van participar 2,3 M de persones. La formació fa una crida a participar a les concentracions que avui dimarts es faran a les 19.30h davant dels ajuntaments catalans.

Aquest matí el diputat de la CUP Antonio Baños ha participat a la concentració organitzada davant del TSJC amb motiu de l’inici de les declaracions dels imputats. Baños ha declarat que “posar urnes no és ni pot ser mai ni enlloc cap delicte. Mes enllà de persones i partits, defensa del drets del nostre poble. No tenim por”.

La CUP anuncia que no reconeix cap autoritat ni legitimitat als tribunals espanyols en els seus intents de coartar la llibertat política del poble català, i reafirma el seu compromís amb el mandat popular del 27-S per fer efectiva la ruptura democràtica amb l’Estat espanyol. La formació destaca que la mobilització popular és imprescindible per a l’avenç del procés d’independència.

Cap tribunal espanyol ens mana. Omplim les places de desobediència.

13 d'octubre de 2015