La CUP demana des de Tarragona donar suport a les mobilitzacions per aturar la repressió política

Nacional

La CUP ha donat aquest dimecres a Tarragona suport explícit a la campanya “Prou ostatges. Silenci per la repressió, per la llibertat“, que des de […]


La CUP ha donat aquest dimecres a Tarragona suport explícit a la campanya “Prou ostatges. Silenci per la repressió, per la llibertat“, que des de fa un mes realitza una acció permanent per denunciar la repressió política i reclamar l’alliberament dels presos polítics i el retorn de les persones obligades a exiliar-se. L’acció “Silenci, rebel·leu-vos” es realitza cada matí de dilluns a divendres durant 5 hores davant del Palau de Justícia de Tarragona per demanar al conjunt de jutges, fiscals i cossos policials es rebel·lin contra la situació d’injustícia que es viu a Catalunya i actuin contra els actes contraris al dret penal i processal. 

Aquest dimecres la campanya ha convidat al diputat de la CUP-CC Carles Riera per la seva trajectòria en l’activisme no-violent,  que ha assistit acompanyat dels regidors Laia Estrada i Jordi Martí. La comitiva cupaire ha remarcat la importància de les mobilitzacions i de la participació en les protestes. En aquest sentit la CUP recorda que la lluita contra la repressió ha d’anar acompanyada d’una lluita activa per la independència del nostre poble.

Precisament, Carles Riera va participar al 1982 a Tarragona en les accions “Silenci per la Pau” contra l’entrada de l’Estat Espanyol a l’OTAN. En una d’aquestes accions Riera va ser detingut per la policia espanyola.

11 de juliol de 2018