La CUP dóna el tret de sortida a la precampanya per les municipals en un acte nacional aquest dijous a Barcelona

Nacional

La cita és a les Cotxeres de Sants (Barcelona), el proper dijous 24 de març a partir de les 19:30h. La CUP ha experimentat un […]


La cita és a les Cotxeres de Sants (Barcelona), el proper dijous 24 de març a partir de les 19:30h.

La CUP ha experimentat un creixement notable en els darrers anys, fet que la durà a presentar candidatures a una vuitantena de municipis dels Països Catalans en les eleccions del proper 22 de maig. Amb unes bones espectatives electorals, l’organització espera incrementar el nombre de representants electes al territori. I és que la CUP fa mesos que prepara aquesta cita, amb l’elaboració d’un programa marc participatiu i els respectius processos en cadascuna de les localitats. La carrera fins a les eleccion passa aquest dijous per Barcelona.
 El Secretariat Nacional de la CUP ha organitzat un acte breu i obert al públic. De 50 minuts de durada, repassarà els principals punts programàtics de l’organització i els seus principis estratègics. L’acte comptarà amb un parlament central i la intervenció de les assemblees locals. De forma intercalada, els assitents podran gaudir de les actuacions poètiques i musicials de Laia Carreras, la Meritxell Gené, Verdcel i en Jordi Batiste.

24 de març de 2011