La CUP exigeix la convocatòria urgent de l’Assemblea d’Electes

Nacional

L’organització anticapitalista ha posat de manifest durant la trobada de d’electes municipals de la CUP d’avui a Sant Cugat la “urgència de bastir un contrapoder municipal davant la manca d’iniciativa política actual de les institucions”


La CUP exigeix que es convoqui de manera urgent una nova Assemblea d’Electes com la feta el passat 29 d’octubre a Barcelona. L’organització considera trascendent donar-li continuitat a aquest espai davant la innacció política s’està produint en les institucions catalanes a l’hora d’afrontar la repressió, l’amnistia i l’exercici de drets civils, socials i polítics. 

Aquesta necessitat s’ha posat de manifest aquest dissabte durant la trobada municipalista de regidores i regidors de la CUP feta a Sant Cugat. Aquesta trobada, de caràcter trimestral, serveix per compartir punts de vista i teixir vincles i estratègies de cara a l’aposta municipalista de la CUP tant dins des ajuntaments com al carrer. 

El portaveu del Secretariat Nacional de la CUP, Edgar Fernàndez, ha manifestat la urgència “de bastir un contrapoder municipal davant la manca d’iniciativa política actual de les institucions” davant “d’un nou embat amb l’Estat, i encara més enmig d’un probable escenari d’inhabilitacions”.

En cas de no convocar-se l’Assemblea d’Electes, la CUP tornarà a instar a una Trobada de Càrrecs Electes com la que es va fer el 21 d’octubre de 2019 a Sants, on van assistir electes municipals de la CUP, Comuns, ERC i JxCat, entre d’altres.

 

26 de gener de 2020