La CUP Farners escull els caps de llista per votació popular

Nacional

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) Farners ha celebrat aquest dissabte un taller de propostes electorals obert a la ciutadania i ha escollit per votació popular […]


La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) Farners ha celebrat aquest dissabte un taller de propostes electorals obert a la ciutadania i ha escollit per votació popular les persones que ocuparan les primeres posicions a la llista electoral.

L’acte, que s’ha celebrat al Cercle Jove a partir de les cinc de la tarda, ha comptat amb la participació d’un grup de gent que ha traslladat opinions i propostes sobre les temàtiques que afecten Santa Coloma de Farners.

Aquest taller forma part del procés participatiu que està duent a terme la CUP Farners per tal de confeccionar el programa electoral de la capital de la Selva. Segons remarca la formació, un dels eixos bàsics de l’organització és l’aprofundiment en la democra?cia participativa per tal que debats i propostes que sorgeixin constitueixin la base per poder elaborar el programa electoral posteriorment.

9 d'abril de 2011