La CUP de Figueres omple el Museu del joguet en la presentació de la candidatura

Nacional

L’alcaldable Joan Font ha reiterat el compromís de la CUP per fer de l’Ajuntament un ens transparent i obert als Figuerencs i Figuerenques. La CUP […]


L’alcaldable Joan Font ha reiterat el compromís de la CUP per fer de l’Ajuntament un ens transparent i obert als Figuerencs i Figuerenques.

La CUP de Figueres ha presentat les persones que formaran part de la llista electoral a una sala d’actes del museu del joguet plena a vessar.?Durant l’acte, presentat per Natàlia Sanchez, han intervingut tres membres de la llista. Lluís Armengol ha incidit en les dificultats socioeconòmiques que viuen moltes famílies de Figueres i l’esforç necessari per capgirar la situació, “És necessari assegurar els drets bàsics per tots els ciutadans, i la CUP assumeix aquest compromís”. Núria Bonet ha presentat una per una les persones que formen part de la llista i n’ha reivindicat la vinculació de cada una d’elles amb la ciutat. El cap de llista Joan Font ha acabat fent un parlament on ha recordat els inicis de la CUP i ha remarcat la necessitat que té la ciutat d’una alternativa a l’actual alcalde. Segons Font ‘la CUP és l’única opció política que ni hi ha pactat ni hi pactarà’.

17 d'abril de 2011