La CUP de l’Hospitalet crida a participar a la passejada reivindicativa en defensa del Canal de la Infanta.

<!– @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } –> La Candidatura d’Unitat Popular de l’Hospitalet anima a participar a les hospitalenques i […]


<!– @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } –>

La Candidatura d’Unitat Popular de l’Hospitalet anima a participar a les hospitalenques i hospitalencs de la passejada reivindicativa convocada per la Plataforma per a la Protecció del Canal de la Infanta.

El motiu de la convocatòria és la demanda de protecció i restauració del Canal de la Infanta, un símbol històric de la ciutat que ha estat condemnat per part del govern de la ciutat a un estat de degradació i oblit ,i ara, amb el projecte d’urbanització de l’ARE de la Remunta veu amenaçada la seva presència.

Des de la CUP entenem que la supervivència del Canal de la Infanta fa lligada al model de ciutat que volem. El projecte de l’ARE de la Remunta representa aquest model de ciutat al que el govern socialista amb el suport d’ICV-EUiA ens ha conduit, un model de ciutat basat en l’especulació urbanística que ens està condemnant a perdre el nostre patrimoni històric.

Celebrem la creació de la Plataforma en Defensa del Canal de la Infanta i animem a aquests a seguir defensant el nostre patrimoni històric fent un pas més en la seva lluita i reivindicació assumint com a propi el rebuig al projecte de l’ARE de la Remunta i la defensa de l’històric barri de la Fonteta amenaçat per aquest mateix projecte especulatiu.

La passejada tindrà lloc el proper dilluns 25 de juliol a les 19h a la Plaça de l’Ajuntament.

22 de juliol de 2011