La CUP organitza espais de debat assemblearis per treballar la proposta política de cara a les properes eleccions autonòmiques

Nacional

La CUP inicia el debat amb la militància per tal d’articular el full de ruta de la formació de cara a les properes eleccions autonòmiques. […]


La CUP inicia el debat amb la militància per tal d’articular el full de ruta de la formació de cara a les properes eleccions autonòmiques. Per aquest motiu i com a primer pas, s’han convocat espais de debat assemblearis, oberts a tota la població, per tal de compartir i analitzar la proposta política de la candidatura amb militància, organitzacions que hi donen suport i ciutadania. 

La CUP vol posar en valor l’assemblearisme i la participació com una fortalesa de l’organització i una condició imprescindible per a construir una proposta política sòlida, il·lusionant i enfortida de manera conjunta. Per això, s’han convocat catorze assemblees, aquesta setmana i la vinent, a diferents indrets del territori, per tal de garantir un debat en profunditat i les mesures sanitàries partinents. 

Els anticapitalistes llegeixen aquestes eleccions autonòmiques com una nova oportunitat. Consideren que la crisi econòmica i social, agreujada per l’emergència sanitària de la Covid19, s’ha sumat a una crisi política i de sistema que ha afectat el país durant els darrers anys. Plantegen, doncs, que aquests comicis siguin un punt d’inflexió i treballen una proposta que pugui esmenar per complet l’status quo des d’eixos imprescindibles com la solidaritat antirepressiva i internacionalista, la democràcia, la defensa de la vida, la sobirania nacional i l’independentisme. 

 

16 de juliol de 2020