La CUP participa al Rebrot’07

Nacional

La CUP enguany participa al Rebrot'07 , concretament, divendres 27 organitzant un dinar popular a les 14 hores a la Plaça del Molí d'Argentona, el […]La CUP enguany participa al Rebrot'07 , concretament, divendres 27 organitzant un dinar popular a les 14 hores a la Plaça del Molí d'Argentona, el qual serà complementat per una xerrada (16:00h.) de valoració de les eleccions municipals del passat 27 de maig, que les reafirmen com una alternativa real per construir la unitat popular des de les viles i les ciutats dels Països Catalans.


La vila d’Argentona acollirà el Rebrot'07 durant els dies 26,27, 28 i 29 de juliol. El Rebrot'07, organitzat per Maulets , enguany donarà a conèixer les lluites juvenils que hi ha arreu al nostre territori… Hi haurà xerrades, tallers, tot barrejat amb música, festa i cultura popular…

 


Maulets presentarà un vídeo sobre la campanya nacional en defensa del territori que està duent a terme i diverses mostres de cultura popular. Un aplec farcit d’activitats formatives que fan que el Rebrot no sigui només un espai de festa i diversió.


 


No podem deixar de destacar també la presència durant aquests dies dels molts grups que passaran per aquest festival, els més destacats dels quals són: Pirat's Sound Sistema, Antiherois, Cesk Freixas, Obrint Pas, Ràbia Positiva, Gadegang, Habeas Corpus, Los Draps, Piperrak i Deskarats, a més a més dels guanyadors del concurs Esclat '07.

26 de juliol de 2007