La CUP es presenta a Sant Joan Despi per estar al servei dels moviments veïnals i associatius

Nacional

Més d’una seixantena de persones ompliren la sala polivalent del Foment Cultural i Artístic en la presentació de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) a Sant […]


Més d’una seixantena de persones ompliren la sala polivalent del Foment Cultural i Artístic en la presentació de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) a Sant Joan Despí. La CUP de Sant Joan és un projecte promogut per persones vinculades al moviment veïnal, associatiu i de l’esquerra independentista del poble.

 En primer lloc Joan Teran, membre del secretariat nacional de la CUP, va exposar en què consistien les Candidatures d’Unitat Popular i la seva trajectòria. Posteriorment, en Jordi Farré membre de la CUP de Sant Joan Despí, feu incís en les necessitats i problemàtiques presents al municipi, així com en l’elaboració del programa electoral, que haurà de ser construit a partir de les propostes que a nivell nacional defensa la CUP a partir del seu programa marc, i sobretot, a partir de la intervenció de diferents entitats i, en general, de la participació ciutadana.

Amb aquesta finalitat s’anuncià que durant els mesos de març i abril s’organitzaran 4 punts de trobada. Aquestes assemblees obertes a tothom que hi vulgui assistir i serviran per elaborar el programa de manera democràtica i participativa.  Els temes que s’hi tractaran seran urbanisme i territori, justícia i cohesió social, radicalització de al democràcia i cultura.

Finalment es va anunciar que es durà a terme una roda de contactes amb diferents entitats del poble per tal de donar a conèixer la candidatura i coneixer de primera mà les seves demandes i reivindicacions.

3 de març de 2011