La CUP presentarà candidatura a l’Ajuntament de Blanes

Nacional

La CUP de Blanes presenta la llista de la seva candidatura el proper dissabte 12 de febrer davant de l´Ajuntament La Candidatura d’Unitat Popular de […]


La CUP de Blanes presenta la llista de la seva candidatura el proper dissabte 12 de febrer davant de l´Ajuntament

La Candidatura d’Unitat Popular de Blanes (CUP Blanes) vol informar que concorrerà a les properes eleccions municipals del 22 de maig i que presentarà candidatura a l’Ajuntament de Blanes. All llarg dels darrers anys des de la CUP s’han estat generant debats oberts i elaborant propostes encaminades a capgirar el sentit actual de la política blanenca i acostar la política municipal i les decisions que es prenen a l’ajuntament als veïns i veïnes de Blanes.

Amb aquesta aposta i aquest compromís la CUP volem anunciar que hem formalitzat una llista de persones d’àmbits molt diversos que donen suport al projecte i que configuraran la llista per tal ser presents a les institucions locals.

Així volem fer saber a tothom que el proper dissabte 12 de febrer es celebrarà un acte polític i lúdic per presentar públicament la llista electoral amb les persones que en formen part. En breu informarem del programa d’actes detallat, espais i horaris.

Us convidem a assistir-hi.

17 de gener de 2011