La CUP es presentarà a les eleccions a Sant Boi, després de tres anys de treball, i per esdevenir l’alternativa necessària

Nacional

La CUP de Sant Boi concorrerà a les properes eleccions municipals del mes de maig. Aquesta decisió presa en assemblea és fruit del treball realitzat […]


La CUP de Sant Boi concorrerà a les properes eleccions municipals del mes de maig. Aquesta decisió presa en assemblea és fruit del treball realitzat per un conjunt de dones i homes durant els darrers tres anys.

La CUP de Sant Boi creu en la necessitat de construir una alternativa popular que transformi les institucions i l’actual marc democràtic avançant cap a processos de participació política per part de la ciutadania. Una alternativa popular que sigui capaç d’avançar cap al socialisme i la reconstrucció nacional municipi a municipi.

És per això que la CUP es presenta amb un programa obert a la participació ciutadana en l’elaboració de propostes per a les properes eleccions.

La CUP ha organitzat cinc jornades participatives en les quals tractarem parts importants del programa polític a fi de que siguin recollides al programa.

Les cinc jornades es dividiran en;

– Medi Ambient.

-Educació i cohesió social.

-Treball i economia.

-Democràcia participativa.

– Habitatge.

Per tal de donar a conèixer el projecte de la CUP de Sant Boi hem convocat al conjunt de la ciutadania i als mitjans de premsa locals a una roda de premsa que tindrà lloc el proper dimecres dia 2 de febrer a les 19h al Casal Cultural Popular El Baluard situat al c/Victor Balaguer nº21 a partir de dos quarts de vuit del vespre.

2 de febrer de 2011