La CUP fa públics els candidats per Blanes i les seves propostes de futur

Nacional

Aquest 12 de febrer s’ha realitzat la presentació pública de la llista de la CUP (Candidatura d’Unitat Popular) per a les properes eleccions del 22 […]


Aquest 12 de febrer s’ha realitzat la presentació pública de la llista de la CUP (Candidatura d’Unitat Popular) per a les properes eleccions del 22 de maig.

Durant tot el dia hi ha hagut instal•lada una paradeta informativa sobre la CUP, explicant la feina feta fins ara i les propostes de futur per Blanes. A les 6 de la tarda ha tingut lloc la presentació de la llista pròpiament dita amb la projecció d’un audiovisual realitzat per la pròpia assemblea local on hi apareixien les persones que formen part de la llista i que donen suport al projecte.

A continuació, les dues persones que encapçalen la llista han fet un parlament on s’explicava la proposta. Primerament, en Frederic Tort, número 2 de la llista, ha parlat de la presentació de la proposta política i del camí que s’ha fet per arribar fins el dia d’avui. Seguidament, en Joan Rota, cap de llista, ha exposat la necessitat de ser presents a l’Ajuntament com alternativa a les opcions actuals apostant per un nou model de poble on els ciutadans, mitjançant la seva participació, siguin els principals actors de la vida pública. La CUP vol ser l’altaveu a l’Ajuntament de les reivindicacions socials, de les associacions i, en general de la ciutadania.

D’acord amb els principis de la justícia social, la sobirania en les nostres decisions, la defensa de la nostra identitat i els drets de les classes populars, us convidem a construir tots junts el projecte de la Unitat Popular.

La llista va encapçalada, i per aquest ordre, per en Joan Rota, en Frederic Tort, en Narcís Balmanya, la Sònia Isern i la Núria Llorens.

L’acte es va complementar amb una sèrie d’activitats lúdiques com el concert d’en Titot i David Rosell, el sorteig de tres paneres i una degustació de vi i brou calent. A l’acte hi ha assistit un centenar de persones. La CUP valora molt positivament la convocatòria i convida a tots els ciutadans a participar en propers actes.

Us adjuntem fotos de l’acte i el discurs del cap de llista.

Blanes a, 12 de febrer de 2011

CUP Blanes
[email protected]
www.blanes.cup.cat
AC: 578, 17300 Blanes (Girona)

13 de febrer de 2011