La CUP rebutja la insta·lació d’un cementiri de residus nuclears als Països Catalans

Nacional

La Candidatura d'Unitat Popular dóna suport a les mobilització convocada per demà dimecres 27 de gener a les 20:00h davant del Palau de la Generalitat […]La Candidatura d'Unitat Popular dóna suport a les mobilització convocada per demà dimecres 27 de gener a les 20:00h davant del Palau de la Generalitat de la Comunitat Autònoma de Catalunya. La Candidatura d'Unitat Popular ha emès un comunicat on es posiciona contrària a la instal·lació del cementiri nuclear als Països Catalans.


 


La Candidatura d'Unitat Popular, davant la decisió presa per CIU, PSC i

Independents a l'Ajuntament d'Ascó, d'oferir el municipi a l'estat

espanyol per instal·lar-hi un cementiri de residus nuclears, vol fer

públics els següents posicionaments:

– Rebutgem que el cementeri de residus nuclear s’instal·li a Ascó o a qualsevol altre lloc dels Països Catalans. Ens afegim, així, a les organitzacions, partits i plataformes que ja han expressat el seu rebuig a aquesta infraestructura, i al rebuig expressat pel Parlament de Catalunya, com a 61 ajuntaments i 7 consells comarcals de les Terres de l’Ebre i de les Comarques del Camp. Considerem que la instal·lació d'aquesta infraestructura al nostre país transcendeix l'àmbit municipal, suposa un risc ambiental i de salut per a les comarques afectades i convertiria els Països Catalans en l'abocador nuclear de l'estat espanyol.

– Fem public el nostre suport al moviment contra el cementiri de residus nuclears que s'està gestant i fem una crida a participar activament en les mobilitzacions convocades. Cal impedir que Ascó i els Països Catalans es converteixin en l'abocador nuclear de l'estat espanyol.

Concentració:

NO AL CEMENTIRI NUCLEAR

Dimecres 27 de gener a les 20:00h davant del Palau de la Generalitat.

Convoquen: Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya (CANC) i Jóvens de les Terres de l’Ebre

26 de gener de 2010