La CUP reunirà divendres el seu Consell Polític de forma extraordinària per ratificar la data i la pregunta del referèndum

Nacional

El diputats i diputades de la CUP-Crida Constituent assistiran al Palau de Generalitat a l’acte d’anunci de la data i la pregunta del referèndum. 


El diputats i diputades de la CUP-Crida Constituent assistiran aquest divendres al Palau de Generalitat a l’acte on el president de la Generalitat anunciarà la data i la pregunta del referèndum sobre la independència. Per motius d’agenda, ni Albert Botran -que es troba a Galícia participant en un acte sobre el procés- ni Anna Gabriel -que es troba a Mèxic participant en diverses trobades per internacionalitzar els procés de CUP Exterior, i un acte de l’ANC- podran assistir a l’acte del Palau. 

Un cop coneguda la data i la pregunta del referèndum, la CUP té previst celebrar una reunió extraordinària del Consell Polític i el Grup d’Acció Parlamentària per ratificar i valorar la data i la pregunta. En acabat, Núria Gibert, portaveu de l’organització, farà declaracions pública en relació a l’anunci i la nova fase del camí cap al referèndum.

8 de juny de 2017