La CUP de Reus escull en assemblea la seva llista electoral

Nacional

Aquest cap de setmana, la Candidatura d’Unitat Popular ha convocat una assemblea, on hi ha participat més d’un centenar de persones. En aquesta, dos membres […]


Aquest cap de setmana, la Candidatura d’Unitat Popular ha convocat una assemblea, on hi ha participat més d’un centenar de persones. En aquesta, dos membres de la Candidatura, han explicat el procés seguit per confeccionar aquesta llista, el qual s’inicià al mes de maig de 2010. Les tres persones que encapçalaran la llista seran David Vidal, militant CUP i jardiner de l’estadi municipal; Jordi Brunet, militant de la CUP, electricista i activista cultural membre de la colla gegantera Carrasclet i dels Xiquets de Reus; i Sílvia Flix, treballadora social i tècnica en inserció sociolaboral i dinamitzadora agroecològica.

Des de la CUP s’ha informat que la llista completa restarà oberta a noves incorporacions que es puguin produir des d’ara fins al dia de tancament de llistes. La filosofia seguida per a la seva confecció, s’ha basat en ‘intentar reflectir tots els moviments socials, culturals i polítics que aposten pel projecte d’Unitat Popular’.

La formació independentista ha matisat que ‘la llista electoral, tot i estar limitada per la normativa legal, no pretén ressaltar cap membre de la llista per sobre de l’altra, si no que durant la campanya electoral hi participaran activament tots i totes les membres de la llista’.

Paral·lelament al procés de confecció de la llista, la CUP ja porta un mes i mig confeccionant el programa electoral que defensaran durant la campanya. Aquesta setmana s’ha acabat la primera fase del procés, consistent en realitzar trobades temàtiques obertes a la ciutadania, i s’ha iniciat la segona fase, la qual s’estendrà al llarg d’aquest mes de març, i consistirà en la realització de presentacions i recollida de propostes als diferents centres cívics de la ciutat.

28 de febrer de 2011