La CUP se suma a la mobilització convocada davant del Parlament

La militància de la Candidatura d’Unitat Popular se suma a la convocatòria d’aquesta tarda feta pels Comitès de Defensa del Referèndum d’arreu de Catalunya per […]


La militància de la Candidatura d’Unitat Popular se suma a la convocatòria d’aquesta tarda feta pels Comitès de Defensa del Referèndum d’arreu de Catalunya per tal de donar suport i garantir la sobirania del Ple del 10 d’octubre al Parlament de Catalunya. La CUP creu que després dels fets de l’1 d’octubre i de la gran repressió per part de l’Estat espanyol, cal reiterar la voluntat del poble de Catalunya, fer efectius els resultats del Referèndum i declarar la independència. 

D’altra banda, el municipalisme de la CUP també serà present avui al Parlament. Diversos càrrecs electes de la CUP-Poble Actiu seran presents a la Ciutadella. En concret al Parlament, seguint en directe la sessió, seran presents representants municipals de poblacions que van patir més la repressió arran de l’1-O: l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant; l’alcaldessa de Berga, Montse Venturós; l’alcalde de Verges, Ignasi Sabater; i la regidora de la CUP-Crida per Girona, Laia Pèlach.

10 d'octubre de 2017