La CUP treballa per renovar i enfortir el Secretariat Nacional

Nacional

L’actual Secretariat Nacional comença a preparar els mecanismes perquè el proper dilluns comenci el procés de renovació.


La CUP fa mesos que està treballant en un procés de renovació del secretariat que s’ha d’acabar de discutir amb tots els membres de l’executiva cupaire dilluns vinent. A la reunió de dilluns passat, el Secretariat Nacional va acordar treballar per traslladar a la propera reunió de Consell Polític una proposta de reglament electoral pel procés de reelecció del Secretariat Nacional que dilluns vinent es debatrà.

El projecte de renovació del Secretariat Nacional respon als acords aprovats a l’Assemblea Nacional d’Esparraguera i és un dels fruits del debat intern, que es va allargar durant mesos, sobre com millorar els diferents espais de decisió. Els acords, enfocats a escollir un secretariat per equips i per projectes, marquen un procés electoral intern per escollir el SN en combinació d’equips d’onze persones, i fins a quatre candidatures individuals.

El Secretariat Nacional de la CUP entén que el procés de renovació ha de servir per donar ple impuls als acords polítics i organitzatius de l’Assemblea Nacional d’Esparreguera, així com per dinamitzar amb tota l’empenta d’un equip nou tots els òrgans de debat i de decisió de l’organització. Estem convençudes que l’assamblearisme és una eina legítima de presa de decisions, i que cal treballar per a generar consensos amplis a debats complexos.

És en aquest context, que el Secretariat Nacional de la CUP treballa per iniciar un procés per avançar en la millora de presa de decisions i debats dels òrgans de la CUP.

15 de juny de 2016