La CUP vol que Santi Vila, alcalde de Figueres, demani disculpes als municipis afectats pel foc

Nacional

La formació independentista considera que el govern de Santi Vila està fent una gestió extremadament desafortunada de diferents aspectes relacionats amb l’incendi de l’Empordà que […]


La formació independentista considera que el govern de Santi Vila està fent una gestió extremadament desafortunada de diferents aspectes relacionats amb l’incendi de l’Empordà que afecten greument la imatge de la ciutat.

En aquest sentit, consideren que les declaracions de Vila durant l’incendi en què afirmava que l’activitat comercial de la Jonquera anava lligada amb fets d’incivisme i que aquests provocaven desgràcies com l’incendi, ja va ser un primer error de gran magnitud. En la mateixa línia de desencert posen la sol·licitud de 740.000€ en una partida d’ajuts extraordinaris pels danys de l’incendi i la següent defensa d’aquesta sol·licitud que en va fer l’alcaldessa accidental Marta Felip, i que, finalment, han rectificat amb una nota de premsa que segons el regidor de la formació Joan Font, “és ridícula”. 

Per Font, “cal que l’alcalde Santi Vila demani disculpes públicament als veïns i veïnes dels municipis afectats per l’incendi de l’Empordà, i, alhora, les faci arribar per escrit als alcaldes d’aquests municipis”. El regidor independentista afegeix que “Figueres com a capital comarcal ha d’actuar d’una manera especialment honesta i respectuosa amb els municipis de la comarca, i no com ho està fent”.  Font acaba afirmant que “estem donant una imatge de capital de pandereta”.

 

20 d'agost de 2012