Una delegació de la CUP viatja a Ginebra al ‘Festival du Film et Forum International sur les Droits Humains’

Nacional

A partir d’aquest diumenge, i durant els propers dies, una representació de la CUP-CC serà present al “Festival du Film et Forum International sur les […]


A partir d’aquest diumenge, i durant els propers dies, una representació de la CUP-CC serà present al “Festival du Film et Forum International sur les Droits Humains” i a la seu de les Nacions Unides, que acolliran diferents debats i fòrums per abordar la situació política catalana i la retallada de drets polítics i civils impulsada per l’Estat espanyol i les seves institucions polítiques i judicials.

La CUP-CC participarem d’aquests actes amb l’objectiu de fer una contribució en la defensa del compliment dels Drets Humans més fonamentals. Entenem que aquests debats constitueixen una oportunitat per què diferents actors internacionals puguin conèixer de primera mà el grau de vulneració dels drets civils i polítics al nostre país i la necessitat imprescindible de revertir aquesta situació.

En aquest sentit, considerem fonamental compartir amb la ciutadania europea la situació repressiva a l’Estat Espanyol pel greu retrocés democràtic que suposa la vulneració sistemàtica de drets que s’està produint, a causa de la qual hi ha diverses persones empresonades per motius polítics, i d’altres han hagut d’exiliar-se. Davant d’aquesta situació, entenem que ni les institucions europees, ni la seva societat civil no poden restar en silenci.

18 de març de 2018