Demà dissabte, a Reus, a les 12 del matí, a la plaça de les Oques, sortim al carrer!!!!

Nacional

L’Assemblea Popular de Reus ha convocat una manifestació, per tal de mostrar el rebuig ciutadà a les darreres mesures adoptades pel govern espanyol, les quals […]


L’Assemblea Popular de Reus ha convocat una manifestació, per tal de mostrar el rebuig ciutadà a les darreres mesures adoptades pel govern espanyol, les quals signifiquen un augment de les retallades en els drets socials i laborals, així com un augment de la precarització de la vida i del nivell de pobresa. El motiu de la vaga no sols és protestar un cop més per aquestes retallades, sinó perquè la ciutadania prengui el protagonisme i es prepari per a una convocatòria de vaga general indefinida que forci un gir en les polítiques estatals i autonòmiques.

Demà, dissabte 20 a les 12 del matí des de la plaça de les Oques, arrencarà una manifestació amb el lema ‘No deixarem que el capitalisme arruïni les nostres vides. Prenem el carrer!’ i ‘Cap a una nova vaga general i indefinida’. Aquesta vol ser la resposta unitària dels reusencs i les reusenques a les darreres retallades adoptades pel govern de PP a l’estat espanyol, el govern de CiU a la CAC, i el govern de CiU-PP a la ciutat de Reus.

Des de la Candidatura d’Unitat Popular de Reus fem una crida a tota la ciutadania a participar en aquesta mobilització. O prenem el carrer i lluitem, o aquest procés d’empobriment de la societat només ha fet que començar.

Contra el pacte fiscal i el pacte social: independència, socialisme, Països Catalans!

20 de juliol de 2012