Dosrius: Les obres a la carretera

Nacional

Les actuals obres que es faran aquest mes d’agost d’enguany al tram de la carretera del Municipi de Dosrius que va des de Dosrius a […]


Les actuals obres que es faran aquest mes d’agost d’enguany al tram de la carretera del Municipi de Dosrius que va des de Dosrius a la cruïlla amb l’autovia de Granollers a Mataró ho considerem el resultat de la mala política de l’Equip de Govern del Municipi (PSC), i especialment de l’alcalde senyor Jo.Entenem que l’envergadura de les obres només es pot entendre pel fet de la gran quantitat de camions que circulen en el nostre municipi. Si no hi hagués aquesta tan alta circulació de camions mai no hauria fet falta les modificacions i molèsties que ens farà patir els actuals responsables de govern. Amb un bon manteniment, senyalització i vigilància de l’actual carretera n’hi hagués hagut prou per a la circulació de turismes. Han estat ells, el PSC, i només ells, els qui potencien un municipi especulatiu i de gran creixement industrial en contra de la qualitat de vida de les ciutadanes i els ciutadans i en contra de la sostenibiliat del medi ambient.

Mai no hem d’oblidar que és el PSC qui ens lliura a una política especulativa en benefici de molt pocs i en contra del benestar i els interessos de la majoria. I aquesta especulació algú l’ha de pagar…, si no no hi hauria privilegis.

El senyor Jo ni tan sols no s’ha preocupat de cercar solucions alternatives a la incomoditat que ens espera. Com sempre, s’ha limitat a fer avisos municipals pels seus collons que foten tothom: aquí qui mana són jo, per això em dic Jo!, diu el senyor Jo. Com sempre, el senyor Jo juga amb el seu característic cinisme d’argumentacions i mentides per continuar amb la seva mala política de privilegis, i diu que ell no és responsable de res, que totes les obres van a càrrec de la Generalitat del Principat de Catalunya. I si això en part és veritat, també és veritat que el senyor Jo no ha fet prou per tal de modificar cap situació a favor de la ciutadania, encara que ell sempre s’omple la boca de falsos arguments que diuen el contrari.

ALTERNATIVA:

El PSC hauria d’haver fet una ruta alternativa arreglant la ja actual via de la riera de Dosrius a la riera d’Argentona. Aquesta ruta ja està traçada, i només calia arreglar-la, amb la gran millora que comportaria de tenir per sempre una ruta alternativa de sortida per cas de necessitat. En comparació, les despeses d’arreglar aquesta via són mínimes, i també haguessin pogut anar a càrrec de la Generalitat si el senyor Jo hagués fet una política com cal, a favor de la seva ciutadania.

GREUGES:

1.- Les rutes alternatives per sortir de Dosrius són complicades, llargues i molt molestes.

2.- En cas d’urgències les ambulàncies no arribaran al moment. Hi pot haver defuncions per culpa de manca de vies alternatives.

3.- En cas d’incendi forestal els bombers tampoc no arribaran al moment. Hi pot haver mortaldat, ferits i grans pèrdues forestals i econòmiques per manca de vies alternatives.

CONCLUSIÓ:

El PSC ens ha fotut en un atzucac, en un cul de sac, i si volem anar a cap lloc hem de canviar de comarca (el Vallès Occidental) i cercar les seves grans vies, les quals ens aparten majoritàriament del nostre destí. I només ens queda demanar a la divina providència que no hi hagi cap desgràcia. A més, pensem que aquestes obres encara no s’hauran acabat al final d’agost…, ja ens podem calçar.

Juliol del 2006

CUP de Dosrius, Canyamars i Can Massuet del Far

12 d'agost de 2006