Escac al Rei, escac a Espanya. Des dels municipis construïm la República dels Països Catalans

Nacional

La Candidatura d’Unitat Popular engega el proper 17 de novembre una campanya d’àmbit nacional per reivindicar la construcció de la República dels Països Catalans. Davant […]La Candidatura d’Unitat Popular engega el proper 17 de novembre una campanya d’àmbit nacional per reivindicar la construcció de la República dels Països Catalans. Davant les successives mostres de rebuig que la monarquia espanyola ha rebut en els darrers mesos per part de la societat catalana, la CUP vol engegar un debat al voltant de la monarquia i la necessitat de la nació catalana de no seguir dins l’Estat Espanyol. Un debat que ens proposem dur en el marc d’aquesta campanya que us presentem, amb la col·laboració de la resta de l’Esquerra Independentista i amb diferents sectors socials dels Països Catalans.


Així doncs, amb motiu de la presentació de la Campanya “Escac al Rei, escac a Espanya. Des dels municipis construïm la República dels Països Catalans”, ens plau convidar-vos a la roda de premsa que tindrà lloc el proper dissabte 17 de novembre a les 12h. a la Plaça del Vi de Girona.

Aquesta presentació es realitza a l’emblemàtica plaça gironina per mostrar, com ja hem fet en diverses ocasions, el nostre suport als encausats d’aquesta ciutat per la crema de fotos del monarca espanyol. La roda de premsa comptarà amb la presencia de diferents membres del Secretariat Nacional de la CUP i un nodrit grup de regidors i regidores de la nostra organització.


 Descarregar tríptic

14 de novembre de 2007