L’espai «Per la ruptura» enceta una segona roda d’assemblees obertes

Nacional

L’espai polític «Per la ruptura» ha programat per aquest cap de setmana una segona roda d’assemblees obertes arreu de Catalunya. Amb la vista posada a […]


L’espai polític «Per la ruptura» ha programat per aquest cap de setmana una segona roda d’assemblees obertes arreu de Catalunya. Amb la vista posada a les eleccions al Parlament de Catalunya, previstes pel proper 27 de setembre de 2015, aquesta segona ronda d’assemblees obertes ha de servir per aprovar el nom de la candidatura, aprovar un reglament per a la confecció de les llistes electorals i proposar noms per a formar part de la candidatura.

L’espai «Per la ruptura» respon a l’emplaçament llançat per la Crida Constituent i per la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) a diferents organitzacions independentistes, anticapitalistes, ecologistes i municipalistes que s’han estat reunint per analitzar el moment polític actual i estudiar les possibilitats d’articular una proposta política de ruptura amb la intenció d’elaborar una candidatura àmplia per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

La primera roda d’assemblees obertes celebrada entre finals de gener i principis de febrer va servir per debatre els documents de marc polític i codi ètic de la candidatura i el full de ruta per convertir les eleccions en un plebiscit sobre la independència i l’obertura d’un procés constituent.

24 de març de 2015