L’Esquerra Independentista presenta els actes de la Diada Nacional de l’11 de Setembre

Nacional

L’Esquerra Independentista ha presentat avui al Fossar de les Moreres de Barcelona el manifest nacional (en document adjunt) de l’11 de setembre i les mobilitzacions […]


L’Esquerra Independentista ha presentat avui al Fossar de les Moreres de Barcelona el manifest nacional (en document adjunt) de l’11 de setembre i les mobilitzacions convocades per la Diada d’enguany. Anna Gabriel (CUP), ha fet una crida en nom de totes les organitzacions convocants (CUP, Arran, COS, Alerta Solidària, MDT i Endavant-OSAN) a sortir al carrer per la Diada sota el lema “Ni Pacte Fiscal, Ni Pacte Social. Ja no ens alimenten molles. Independència. Socialisme. Països Catalans”.

En concret, les manifestacions convocades per l’Esquerra Independentista el proper 11 de setembre són:

BARCELONA / 17.00h Plaça Urquinaona

LLEIDA / 12.00h Plaça de la Paeria

GIRONA / 12.30h Plaça Catalunya

REUS / 19.30h Mercat Central

MATARÓ / 13.15h Plaça Miquel Biada

D’altra banda, Miquel Ruano, portaveu d’Arran, ha destacat que la d’enguany no és una Diada més per al jovent de l’Esquerra Independentista, sinó que es tracta de la primera des de la consolidació d’un procés de confluència juvenil entre CAJEI i Maulets, present ja a 36 comarques i amb més de 60 assemblees i 600 militants arreu dels Països Catalans.Arran doncs, es presenta aquest 11 de setembre com l’eina del jovent per desplegar el programa polític de l’Esquerra Independentista, un programa d’emancipació nacional, social i de gènere per a la totalitat dels Països Catalans.

Finalment, Arran ha fet una crida als joves a prendre un compromís de lluita diària, i de posar-se al costat de les lluites populars i els moviments de base que pretenen canviar l’arrel del sistema, així com a l’autoorganització.

Independència. Socialsime. Països Catalans.

Barcelona, 7 de setembre de 2012

Esquerra Independentista

Organitzacions convocants:
Candidatura d’Unitat Popular (CUP)
Arran
Coordinadora Obrera Sindical (COS)
Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC)
Alerta Solidària
Moviment de Defensa de la Terra (MDT)
Endavant – Organització Socialista d’Alliberament Nacional

9 de setembre de 2012