L’exdiputat i militant de la CUP David Fernàndez s’incorpora a l’Equip de Treball d’Arnaldo Otegi

Nacional

L’exdiputat i militant de la CUP, David Fernàndez, s’ha incorporat a l’Equip de Treball d’Arnaldo Otegi, candidat a lehendakari a la propera tardor per la […]


L’exdiputat i militant de la CUP, David Fernàndez, s’ha incorporat a l’Equip de Treball d’Arnaldo Otegi, candidat a lehendakari a la propera tardor per la coalició EHBildu després de recuperar la llibertat el passat mes de març. En l’Equip de Treball, configurat pel propi Otegi, hi participen l’advocat Iñigo Iruin, l’economista Elena Franco, l’investigador en canvi climàtic Unai Pascual, l’enginyera informàtica Iratxe Esnaola, l’escriptora Eider Rodriguez o l’economista Helena Franco, entre altres. Avui mateix han realitzat una nova sessió de treball a Donosti. La incorporació a l’equipo de l’exdiputat va ser acordada i validada pel Secretariat Nacional de  la CUP el passat mes de juny.

L’actual militant de la CUP s’implicarà en l’àmbit de transparència, participació i lluita contra la corrupció. Fernàndez va presidir al Parlament de Catalunya la Comissió d’Investigació sobre Frau Fiscal i Pràctiques de Corrupció Política, nascuda arran de l’escàndol del cas Pujol, i va ser ponent de la Llei de Transparència. Actualment, com a militant de la CUP, coordina el projecte “Llums i Taquígrafs” i és membre del Grup de Treball Ciutadà contra la Corrupció, una iniciativa social en xarxa que aplega experiències, coneixements i pràctiques en la lluita contra la impunitat.

20 de juliol de 2016