Èxit de participació en l’Assemblea Oberta per decidir el posicionament de la CUP sobre el nou govern municipal a Molins

Nacional

Més de 100 militants i simpatitzants de la CUP han omplert la  Sala d’Actes del Poliesportiu Municipal per participar a l’Assemblea Oberta que s’ha celebrat […]


Més de 100 militants i simpatitzants de la CUP han omplert la  Sala d’Actes del Poliesportiu Municipal per participar a l’Assemblea Oberta que s’ha celebrat el dijous 2 de juny. Després de valorar les diferents reunions dutes a terme amb altres formacions polítiques (CiU i PSC), l’Assemblea ha constatat la manca de voluntat política per part de les altres forces a l’hora de formalitzar un pacte estable amb la CUP.

Amb l’objectiu de ser fidels a les 1.797 persones que han dipositat la seva confiança i esperances de canvi en el projecte renovador de la CUP, els i les participants a l’Assemblea han evidenciat que cal lluitar per implementar al màxim el programa electoral, tant des de l’Ajuntament com des del teixit associatiu de la vila.

En aquest sentit, sempre s’ha prioritzat, en les converses realitzades, debatre sobre propostes concretes basades en les prioritats de la CUP, mentre que les altres formacions han assistit a les reunions sense concretar ni accions ni polítiques específiques per desenvolupar a la propera legislatura sobre les que poder negociar la formació d´un govern municipal.

Per això, la decisió presa per unanimitat ha estat que la CUP ha de continuar treballant per aplicar les seves propostes electorals en benefici de la nostra vila, i fer-ho sense integrar-se en el govern municipal.

Ens reafirmem en la voluntat d’encetar un nou període polític en el qual volem mantenir els ponts de diàleg oberts amb la resta de formacions polítiques per debatre sobre propostes polítiques concretes per fer avançar la vila. Esperem que el nou govern municipal treballi per garantir la voluntat de diàleg i de recerca del consens en el dia a dia de l’acció política municipal.

Per prendre aquesta decisió hem volgut fer-ho de forma participativa i transparent, sense cap ingerència externa. Els mitjans de comunicació locals també han estat presents en l’Assemblea Oberta en tot moment. L’èxit d’assistència i de participació no fan més que reforçar la nostra idea que cal continuar durant aquests 4 anys apostant per una forma de fer política propera als vilatans i vilatanes a l’hora de prendre les decisions.

3 de juny de 2011